Γιατί στο συνεργείο της AVC

Μια ομάδα – κορυφαίο αποτέλεσμα

Συνεργείο Καλέστε 2310 444848 και κλείστε ραντεβού στο συνεργείο μας.

Την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα, όλα ξεκινάνε από ένα «ζεστό» καλωσόρισμα από την ομάδα υποδοχής, τους ειδικούς διαγνώστες μας. Στη συνέχεια, η πρωτοποριακή  μας εξυπηρέτηση είναι το κυρίαρχο στοιχείο και στον τομέα αυτό. Κορυφαίοι τεχνικοί, άριστα καταρτισμένοι, εκπαιδευμένοι κάτω από τις αυστηρότατες διαδικασίες των κατασκευαστών που εκπροσωπούμε, εξασφαλίζουν, αρχικά, την σωστή διάγνωση.

Κι εσείς, όσο θα απολαμβάνετε τη φιλοξενία του ιδιαίτερου χώρου αναμονής, μπορείτε να παρακολουθείτε όλη τη διαδικασία των επισκευών, με internet, τηλεόραση, με φρεσκοαλεσμένο καφέ, σε ένα business lounge περιβάλλον.

Και συνήθως λέμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Για το λόγο αυτό όλα ξεκινάνε από ένα ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο πολλαπλών σημείων του αυτοκινήτου και ολοκληρώνονται με την πλήρη αποκατάσταση των προβλεπόμενων εργασιών.  Το αυτοκίνητό σας παραδίδεται πάντα φρεσκοπλυμένο.

Η κορυφαία τεχνογνωσία μας συμβαδίζει με την σπουδαία παρεχόμενη υπηρεσία, την χρήση των κατάλληλων ανταλλακτικών και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Ο μοναδικός αυτός  συνδυασμός αυξάνει την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας, παράλληλα με την μεταπωλητική του αξία.

Η ΑVC Α.Ε. λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα. Ωράριο ικανό να καλύψει κάθε σας έκτακτη ανάγκη.